Zoom uvodno predavanje

Čestitamo, otvorili ste mogućnost ekskluzivnog popusta za Mindfulness Intensive Basic seminar, a do super popusta dijeli vas još samo jedan korak!

Prijavite se za uvodno Zoom predavanje u Mindfulness Intensive Basic seminar koje će se održati 28.6.2021. od 19:00 do 20:00 h i ostvarite popust* od 20% po osobi ili 30% popusta za ekipnu ulaznicu.

*Popust vrijedi za jednokratno plaćanje.

 

Ispunite formu u nastavku i prijavite se za uvodno predavanje putem Zoom platforme.


  Mindfulness – Kako postati direktor svojeg svemira

  Stres vam je stalni suputnik, iscrpljeni ste od jutra do mraka? Bojite li se što donosi budućnost, osjećate kao da su vam sve lađe potonule? Život vam je „natovario“ više nego što možete nositi, čini vam se da nikad nećete uspjeti sve završiti, a nove obveze samo izviru?

  Ovakvi osjećaji i razmišljanja su normalni, ali posve su nepotrebni, i što je još gore – štetni za vas.

  Postoji način kako upravljati svojim reakcijama, mislima i osjećajima, ili bolje rečeno ne dozvoliti da oni upravljaju vama. Znanstveno potvrđena metoda kako preuzeti „volan“ svojeg života u vlastite ruke, a automatskog pilota izbaciti iz sjedišta zove se mindfulness.

  Rezultat:

   

  • Osjećate se dobro i optimistično – život vam se sastoji od manje stresa, a više veselja
  • U svakom trenutku ste svjesni da imate izbor kako reagirati na događaje u životu
  • Znate da problemi poteškoće mogu biti prilika za rast i razvoj, i tako ih doživljavate

  Jednom rječju, vi ste direktor svojeg svemira.

  Bez pretjerivanja. Zbog toga u svijetu doživljava svoj procvat na valu tzv. pozitivne psihologije, u svim područjima života. Ne, to nije još jedna tehnika self helpa, new age pomodarstvo, „kokreiranje“, iscjeljivanje… Mindfulness ima osnove u neuroznanosti i vrsta je emocionalne inteligencije, a ima potencijal da za vas bude „game changer“, najvažnija vještina koju ćete u životu naučiti.

  Mindfulness basics trening će se održati 2. srpnja od 17 do 21. 30 sati, te subotu 3. srpnja od 9 do 17 sati u Litteri, Šmidhenova 20, Samobor. Na trening se prijavljujete putem kontakt forme na ovoj stranici ili na email branka@mindbodylab.hr

  PREDAVAČICA

  Dr. sc. Branka Novosel je stručnjakinja za neuroedukaciju i mindfulness curriculum developer.

    U Hrvatsku je dovela znanstvene programe koji omogućavaju učinkovitiji rast djece i odraslih. Osim što već 24 godine vodi školu stranih jezika u Samoboru i u Hrvatsku je dovela ALOHA Mentalnu aritmetiku, Branka Novosel je edukatorica koja je među prvima u Hrvatskoj prepoznala važnost prakticiranja mindfulnessa za djecu i odrasle. Predmet njenog znanstvenog interesa je neuroedukacija – kako najnovije znanstvene spoznaje o funkcioniranju mozga prenijeti u škole i učionice. Educirala se u različitim mindfulness metodama, nakon čega je napravila komparativnu analizu različitih pravaca u mindfulnessu, te osmislila program mindfulnessa Mind Body Lab za polaznike od predškolske dobi do programa za menadžere.